Firma jonë është e specializuar në montimin & asistencën teknike dhe mirëmbajtjen e të gjitha sistemeve ngjitëse,në vecanti të ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse (elektrike).Materialet që përdoren janë të një cilesie të lartë,konform rregullave të bashkimit Europian EN81-20/50 dhe gjithashtu të pajisura me certifikatën e origjinës se mallit me markim CE.

Bashkepunimi ynë me firmat më në zë te prodhimit të ashensorëve, MORIS ,   METRON,  SEMITRON,  MINOS ELEVATORS,  ALBERTO SASSI,  PROLIFT , CELIK RAY , MERIH , AH-MET etj, i japin mundësi firmës sonë për të dhënë më shumë garanci tek sistemet elektronike & automatike të teknologjisë së fundit.

PËRSE NE?

 • Ne kemi eksperiencën dhe korrektësinë.
 • Jemi një grup njerëzish miqësor, ndihmues dhe profesional.
 • Profesionistët tanë dinë të trajtojnë një gamë të gjerë ashensorësh.
 • Ne e kryejmë punën siç duhet dhe të sigurt.
 • Shërbim dhe mirëmbajtje 24/7.
 • LIFT YOUR FUTURE WITH US

  Iliri
  Profesional dhe bashkëpunues për cdo problem.
 • Përgjegjësi dhe korrektësi maksimale.

  ANDREA

SHËRBIMET TONA

Ofrojmë cdo lloj shërbimi rreth ashensorëve, sistemeve të parkimit, shkallëve lëvizëse.

Ashensore

Ofrojmë të gjitha llojet e ashensoreve.

-Elektrik

-Hidraulik

-Home lift

-Platforma Lëvizëse

-Shkallë Lëvizëse

Shkalle Elektrike dhe Sisteme Parkimi

Ofrojmë impjante për shkallë lëvizëse dhe sisteme të parkmit.

Mirëmbajtje

Sherbim mirembajte per te gjithe llojet e ashensoreve dhe shkalleve levizese. Sherbimet tona jane cilesore dhe profesionale ne 24/7.

© Copyright 2022 Kleo Ashensor