Marker (lat: 41.341368788596796, lng: 19.76520933118259)
Na telefononi tani

Cel: +355 69 60 77 802
E-mail: info@kleoashensor.com

Adresa

Rruga “Kasem Shima”
Kashar, Pallati Marsi 4
Tiranë, 1060
Shqipëri

Shfaq në hartë

24/7 Asistence

Shërbim mirëmbajte për të gjithë llojet e ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse. Shërbimet tona janë cilësore dhe profesionale në 24/7.

Ju mund te dergoni direkt email ne info@kleoashensor.com ose te perdorni formen e mesiperme.

© Copyright 2022 Kleo Ashensor