PËRSHKRIMI

Të gjitha pjesët dhe produktet për ashensor të të gjithë llojeve.

Materialet që përdoren janë të një cilesie të lartë,konform rregullave të bashkimit Europian EN81-20/50 dhe gjithashtu të pajisura me certifikatën e origjinës se mallit me markim CE.

Këtu do të gjeni të gjitha modelet e gabinave , porta , motor , panele dhe pjesë nga më të ndryshme për cdo lloj ashensori , nga pjesët fizike dhe të gjitha pjesët elektrike.

© Copyright 2022 Kleo Ashensor