NA KONTAKTONI PËR MË SHUMË INFORAMCIONE

PËRSE NE ?

Produktet dhe Shërbimet që kompania jonë ofron janë të mbështetura nga eksperiencë e konsoliduar , teknologji e fuqishme, cilësi e lartë dhe staf i kualifikuar.

Materialet që përdoren janë të një cilesie të lartë,konform rregullave të bashkimit Europian EN81-20/50 dhe gjithashtu të pajisura me certifikatën e origjinës se mallit me markim CE.

PUNË PROFESIONALE

Nëse dëshironi cilësinë që prisni, siguri dhe rehati, tashmë e keni gjetur.

EKIPE PROFESIONALE DHE MATERIALE CILËSORE

Ne kemi investuar në të gjitha mjetet më të fundit të specializuara dhe kemi trajnuar ekipin tonë profesional që të jetë më i miri.

MIRËMBAJTE DHE STANDARDE PROFESIONALE

Ekipi ynë është i aftë të zgjidhë problemet e modeleve të ndryshme të ashensorëve. Ne bëjmë punën që nevojitet për të zgjidhur problemin tuaj.

PRODUKTE

Ne ofrojmë një gamë të plotë produktesh dhe shërbimesh për të gjitha llojet e ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse. Profesionistët tanë dinë të trajtojnë të gjitha shërbimet dhe problemet.

 • Korrektësi dhe përkushtim

  Andi
 • Ekipi mirëmbajtjes është paraqitur në cdo orë dhe kanë treguar profesionalizëm.

  Genti
 • Ashensori plotëson të gjitha kushtet teknike dhe është shumë i sigurtë.

  Agroni

PËRMBLEDHJE E KOMPANISË

Ne mund t’ju ndihmojmë me gjithçka, nga riparimi i ashensorit deri te një ashensor i ri.
Ne mund të trajtojmë çdo problem dhe të furnizojmë me çdo lloj pjesë për një ashensor.

MISIONI YNË

Politika jonë është që t’i ofrojmë klientëve tanë mbështetje të drejtpërdrejtë dhe të plotë në aspektin e materialeve , komponentëve dhe shërbimeve të ofruara para dhe pas çdo shitje .Çdo komponent i ofruar nga ne është subjekt i kontrolleve të rrepta të sigurisë. Materialet që përdoren janë të një cilësie të lartë ,konform rregullave të Bashkimit Europian dhe gjithashtu të pajisura me certifikatën e origjinës.

Produktet dhe Shërbimet që kompania jonë ofron janë të mbështetura nga eksperiencë e konsoliduar , teknologji e fuqishme, cilësi e lartë dhe staf i kualifikuar. Ne ju sigurojmë një zgjidhje efikase për trajtimin e :

 • ASHENSORËVE HIDRAULIKE
 • ASHENSORËVE MEKANIKE
 • ASHENSORËVE PANORAMIKE
 • ASHENSORËVE PLATFORMË
 • SISTEME PARKIMI
 • SHKALLË LËVIZËSE
 • TAPET LËVIZËS
 • REMONT I ASHENSORËVE
 • MIRËMBAJTJE E ASHENSORËVE
 • PJESË TË ASHENSORËVE

PYETJET MË TË SHPESHTA

 • Sa e rëndësishme është kontrolli mujor për një ashensor ?

  Mirembajta e ashensorit është tepër e rëndësishme në mbarë vajtjen dhe ecurinë e një ashensori. Gjatë kontrollove mujore nga një staf i kualifikuar , kontrollohen të gjitha komponentet e sigurisë dhe gjithashtu shihen të gjitha pjesët dhe indetifikohen nëse ka probleme. Mirëmbajta e ashensorit është një nga hallkat kryesore në sigurinë e një ashensori.

 • Cfarë normative dhe a kanë certifikata ashensorët tuaj?

  Materialet që përdoren janë të një cilesie të lartë,konform rregullave të bashkimit Europian normavtiva EN81-20/50 dhe gjithashtu të pajisura me certifikatën e origjinës se mallit me markim CE.

 • Sa kushton një ashensor?

  Kjo është një nga pyetjet më të shpeshta që klientë të ndryshëm na kërkojnë. Për të qenë sa më korrektë në përcaktimin e një oferte ndaj klientëve tane , ne si kompani ofrojmë një takim nga afër në vendin ku do të instalohet ashensori. Pasi inxhinierët tanë kanë bërë matjet e duhura dhe përcaktojnë se cili model do të aplikohet atëhere ne ju përgatisim një ofertë sipas kërkesës tuaj. Cmimet e ashensorëve janë gjithmonë të ndryshëm për secilin model dhe variant.

© Copyright 2022 Kleo Ashensor