PËRSHKRIMI

Ashensoret Hidraulik  vihen ne levizje nepermjet vajit hidraulik, pompes dhe pistonit. Sistemet e avancuara elektronike te ashensoreve hidraulike mundesojne nje levizje pa tronditje, nivelim perfekt ne kate, sisteme automatike rinivelimi, etj.

Keto ashensore gjejne perdorim shume te mire ne:

– Objekte rezidenciale deri ne 6 ndalesa

– Objekte ekzistuese, pallate te ndertuara perpara viteve 1990.

– Objekte ku hapesira per ashensor eshte e kufizuar.

– Vila dhe shtepi

– Dyqane dhe markete

– Hotele me pak kate

Ashensoret hidraulik jane gjithashtu shume te perdorshem per perdorim industrial dhe ngarkesa te renda si psh:

– ashensore mallrash te ngarkesave deri ne 12,500 kg apo me shume

– ashensore makinash

– ashensore per magazine

– ashensore per spitale

– platforma hidraulike

Ashenoret hidraulike kane kosto mirembajtje te ulet dhe nisur nga numri me i pakte i komponenteve defektet jane me te rralla.

Cdo ashensor ndertohet sipas nevojes se cdo klienti me mundesi zgjdhje te materialeve te kabines, dyerve, butonave etj sipas deshires dhe buxhetit te cdo klienti.

Tipi Ashensor per njerez ose mallra.
Shpejtesia 0.15m/s-0.62m/s
Paneli INVERTER dhe EMERGJENCE
Kavo 10mm
Shina Gabine T89x62X16MM
© Copyright 2022 Kleo Ashensor