PËRSHKRIMI

Ashensorët elektrik janë nje zgjedhje per të mundësuar lëvizjen e njerëzve në të gjitha llojet e ndërtesave siç janë ato rezidenciale, tregtare, hotele, spitale dhe pallate shumëkatësh.
Ashensorët tanë përfshijnë cilësi, siguri, rehati dhe stil të shkëlqyeshëm në çdo rast.

Kombinimi i ngjyrave, materialeve, aksesorëve dhe ndriçimit të ndryshëm mund të krijojë një kabinë unike.

Ashensorët elektrik kanë keto karakteristika:

  • Shpejtësi nga 1m/s – 2.5m/s
  • Janë me dhome makinerie (MR) ose pa dhomë makinerie (MRL)
  • Të përshtatshme për cdo gjatësi udhetimi deri në 100 metra
  •  Kapacitet nga 300kg – 2500kg
  • Te pajisura me sistem emergjence
  • Konfrom Standarteve EN 81-20/50, EN 81-21
  • Prodhuar sipas Direktivave 2014/33/EU.Ofrojmë ashensor me kabinë panoramike për ata që duan të shijojnë pamjen nga lart. Kabina e ashensorëve panoramike mund të jetë, gjysmë rrethore, plotësisht rrethore, ose katrore duke ju pështatur cdo kërkese.Për shkak të fleksibilitetit të madh në zgjedhjen e formave dhe materialeve, çdo ashensor panoramik është gjithmonë e dizajnuar dhe e ndërtuar në harmoni absolute me stilin arkitektonik të secilës ndërtesë.Eshtë një zgjedhje perfekte për qendra tregtare, rezidenca moderne dhe hotele.
Tipi Ashensor per njerez ose mallra.
Shpejtesia 1m/s-2.5m/s
Paneli INVERTER dhe EMERGJENCE
Kavo 6.5mm
Shina Gabine T89x62X16MM
© Copyright 2022 Kleo Ashensor