PËRSHKRIMI

Falë dizajnit të tij të fuqishëm dhe të thjeshtë, është një produkt elegant që plotëson kërkesat e aksesueshmërisë.

Ashensori i shkallëve të tipit të sediljeve është një produkt i thjeshtë dhe i përsosur i krijuar për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara, i cili mund të funksionojë në të gjitha llojet e strukturave të shkallëve.

Janë marrë parasysh të gjitha llojet e masave të sigurisë për të siguruar transport të sigurt të përdoruesve.

Falë dizajnit të tij të fuqishëm dhe të thjeshtë, është një produkt elegant që plotëson kërkesat e aksesueshmërisë.

Aplikimi – Shkallët e Drejtë dhe Kthyese / Brenda-Jashtë
Lloji i makinës – Sistemi i ingranazheve
Kapaciteti -130 – 150 kg
Shpejtësia e punës – 0,07 / 0,13 m/s
Sistemi hekurudhor – Sistemi special i rrëshqitjes prej alumini
Pjerrësia e mundshme – 45 gradë
Butoni i thirrjes – Telekomanda
Lloji i sediljes – Ndenjëse e palosshme dhe e kthyeshme
Pikat e karikimit – Karikimi automatik në ndalesa
Sistemi i Sigurisë – Rripat e Sigurimit-Krahët Mbështetës-Çelësat e kontaktit
Kërkesa kryesore e energjisë -220 V AC – 50Hz

© Copyright 2022 Kleo Ashensor