PËRSHKRIMI

Ofrojmë ashensor industrial, të cilet janë zgjedhje ideale për ndërtesat me funksion prodhimi dhe tregëtar
Karakterizohen nga siguria, estetika, fortësia, funksionaliteti dhe lehtësia e instalimit.
Disa nga karakteristikat e tyre kryesore janë:

 • Ashensor Elektrik ose Ashensor Hidraulik
 • Shpejtësia  0.15m/s
 • Kapaciteti nga 1.000kg – 11.000kg
 • Te pajisura me sistem emergjence
 • Konfrom Standarteve EN 81-20/50, EN 81-21
 • Prodhuar sipas Direktivave 2014/33/EU.

ASHENSOR MAKINASH

Ofrojmë ashensorë makinash ku ndërtimi i tyre është menduar deri në detajet më të vogla.
Janë zgjedhje ideale në parkime private dhe publike, për ofruar hyrjen dhe daljen për çdo automjet me siguri maksimale.

Disa nga karakteristikat e tyre kryesore janë:

 • Hidraulik dhe Elektrik
 • Shpejtësia 0.15m/s
 • Kapaciteti nga 3.000 kg – 5.000kg
 • Te pajisura me sistem emergjence
 • Konfrom Standarteve EN 81-20/50, EN 81-21
 • Prodhuar sipas Direktivave 2014/33/EU.
© Copyright 2022 Kleo Ashensor