PËRSHKRIMI

Ju mund të lëvizni nga një kat në tjetrin me elegancë dhe rehati me ashensorin duplex në shtëpinë tuaj dykatëshe.

Ndryshe nga një ashensor tradicional, ai është kompakt dhe nuk kërkon ndryshime të rëndësishme strukturore në vendin e instalimit, kështu që mund të instalohet pothuajse kudo në shtëpinë tuaj. Kur dërgohet lart ose poshtë, ai lë një hapësirë ​​boshe falë dizajnit tonë të veçantë. Është një model i krijuar për ta bërë shtëpinë tuaj të duket perfekte dhe për të shijuar ashensorin tuaj çdo ditë. Falë sipërfaqeve të tij të sigurisë të ndjeshme ndaj presionit, ai ndalon procesin e lëvizjes kur zbulon kontakt nga lart ose poshtë. Përdoret xhami rezistent ndaj thyerjes. Megjithatë, për më shumë siguri, ashensori do të lëvizë kur dera është e mbyllur dhe dera nuk do të hapet ndërsa ashensori është në lëvizje. Kur të ndërpritet energjia elektrike, ashensori ynë do të zbresë automatikisht në katin përdhes me sistemin UPS.

Lloji i makinës – Sistemi hidraulik
Kapaciteti – 250 kg / 2 Persona
Distanca maksimale e udhëtimit – 9 metra
Shpejtësia e punës -0,15 m/s
Dimensionet e brendshme të platformës – 750*850 mm / (Madhësi speciale)
Dimensionet e jashtme të platformës – 1080*1060 mm / (Madhësi speciale)
Gropa -Montohet dhe pa gropë
Porta –  Kyçja automatike-Çelësi i sigurisë
Sistemi i Shpëtimit Emergjent – Ups-Manual
Sistemi i Njoftimeve – 3 Gjuhë / Turqisht -Anglisht-Arabisht
Sistemi i Intercom – Ka
Kërkesa kryesore për energji -220 V Ac – 50 Hz – Monofazë

Lartësia totale- 2300 mm
Forca -220 – 380v (AC)
Shpejtësia -0,15 m/s
Numri i kateve – deri ne 4
Sistemi i motorit-Hidraulik
Distanca e udhëtimit -9 metra

© Copyright 2022 Kleo Ashensor