Rreth Nesh

  • Firma jone eshte e specializuar ne montimin, asistencen teknike dhe mirembajtjen e te gjitha sistemeve ngjitese, ne vecanti te ashensoreve dhe shkalleve te levizshme(elektrike), Materialet qe perdoren jane te nje cilesie te larte, konform rregullave te Bashkimit Europian dhe gjithashtu te paisura me certifikaten e origjines. Bashkepunimi yne me firmat me ne ze te prodhimit te ashensoreve DOPPLER, METRON, SEMITRON, TELCO, etj, i japin mundesine firmes sone per te dhene me shume garanci tek sistemet elektronike dhe automatike te teknologjise se fundit.
  • KLeo Ashensor
  • Rreth Nesh

fulllogo